Renovare Sala de Nasteri nr. 2

Renovare Sala de Nasteri nr. 2

Redarea in folosinta a salii de nastere nr.2
      In cursul zilei de miercuri 24.08.2016, la Spitalul Jude\ean de Urgenta Satu Mare a fost redata in folosinta sala de nastere nr.2 si salonul de pretravaliu din cadrul sec\iei de Obstetrica. La aceste eveniment a participat conducerea SJU Satu Mare, medici si asistente din cadrul sectiei de       Obstetrica, personal medical, reprezentanti ai Bisericii Penticostale din judetul Satu Mare. Atat la sala de nastere cat si la salonul de pretravaliu, cu 4 paturi, s-au efectuat lucrari de renovare complete finantate in totalitate de cultul penticostal din Satu Mare.
     Lucrile de renovare, in valoare de aproximativ 12.000 de euro, au constat in zugraveli, montare de tarchet de pardoseala si de perete, refacerea instalatiilor sanitare, a caloriferelor, a instalatiei  de iluminat, s-au montat de aparate de aer conditionat, lampi. Ambele `nc[peri au fost utilate mobilier, dulapuri, scaune de birou, etajare, noptiere etc. Toate lucrarile au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentantii crestinilor penticostali. “Am venit cu dragoste ! Am venit cu Dumnezeu!” a spus Daciu Ioan, pastor penticostal, cel care i-a avut alaturi de pastorii Constantin Ulici si Gh.Dregan.
      La finalul evenimentului, Marcela Papici, managerul SJU Satu Mare a inmanat reprezentantilor Bisericii Pentiscostale o diploma si o placheta dupa care a dat citire unei scrisori de multumire din parte beneficiarului, adresata cultului penticostal din Satu Mare.
 
 
                                 Biroul de Presa al SJU Satu Mare