DORINA TĂTAR A PIERDUT LUPTA CU VIAȚA

DORINA TĂTAR A PIERDUT LUPTA CU VIAȚA

DORINA TĂTAR A PIERDUT LUPTA CU VIAȚA

Cu mare durerere și tristețe, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare anunță decesul unei profesioniste desăvârșite, a Dorinei Tătar, fostă asistenta șefă a secției de Nefrologie-Dializă.

Dorina Tătar, una dintre  cele mai bune asistentele medicale  din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare ne-a părăsit pentru totdeauna. Victimă a virusului  care s-a răspândit în întreaga lume, Dorina Tătar a decedat duminică în zori în urma complicațiile date de COVID-19.

Născută în 1967, Dorina Tătar a fost absolventă a Liceului Sanitar. Ulterior a figurat printre aboslvenții primei promoții a Facultății de Asistenți Medicali din cadrul Universității Vasile Goldiș.

Și-a început activitatea de asistent medical în cadrul Policlinicii CFR după care s-a transferat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.  Aici  s-a făcut remarcată prin profesionalismul de care a dat dovadă, atenția și grija acordată pacienților aflați în îngrijire, colegialitate. Calitățile ei au fost remarcate curând astfel că în urmă cu zece ani a fost desemnată asistentă șefă a secției de Nefrologie-Dializă, dovedindu-se de-a lungul timpului un bun și priceput organizator, stimată și iubită de colegi și subalterni.

În urmă cu câteva zile a fost depistată pozitiv la un test pentru COVID-19 și a fost internată la Terapie Intensivă . Din păcate, în ciuda eforturilor personalului medical, complicațiie survenite i-au fost fatale iar Dorina Tătar a pierdut lupta cu viața.

Pe această cale, conducerea SJU Satu Mare își exprimă profundul regret pentru decesul  Dorinei Tătar, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!