Conferinta de Ingrijire a Pacientului

Conferinta de Ingrijire a Pacientului

Prezentare conferinta prima  pagina

Avem deosebita plăcere să vă informăm că Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare organizează prima ediţie a Conferinţei de Îngrijire a Pacientului în perioada 12 – 13  octombrie 2018.

Tema conferinței “Mai aproape de pacient – foloseşte Planul de îngrijiri” – îmbunătăţirea siguranţei şi calităţii îngrijirilor în spital – este o temă de actualitate privind nevoia de implementare a planului de îngrijiri la nivelul tuturor unităților sanitare cu paturi din țară. Conferința îşi doreşte să reunească, pentru prima dată la nivel național, personalul medical implicat în procesul de îngrijire a pacientului, facilitând astfel dialogul multidisciplinar, diseminarea bunelor practici precum şi realizarea unor relații viitoare de colaborare.

In cadrul conferintei vor fi prezentate modele de planuri de ingrijiri ale unor spitale din tara si strainatate, sub forma de prezentari orale si ateliere de lucru.

Va invitam sa participati la conferinta si astfel sa va aduceti aportul la dezvoltarea unor planuri de ingrijiri cat mai bune pentru pacienti.

Invitatie Conferinta